Santiago - Reisverslag uit Santiago de Chile, Chili van jeroenenchantal1 - WaarBenJij.nu Santiago - Reisverslag uit Santiago de Chile, Chili van jeroenenchantal1 - WaarBenJij.nu

Santiago

Door: jeroenenchantal

Blijf op de hoogte en volg

18 Augustus 2007 | Chili, Santiago de Chile

Hallo allemaal,

Zo, we zijn aangekomen in de laatste plaats van onze reis. Weer zeven uur in de bus. Santiago is een mega stad. Superdruk verkeer. De gebouwen en plaza´s zijn authentiek, daarnaast staan moderne gebouwen. Gisteren hebben we de stad verlaten en zijn de bergen in gegaan...en we hebben geskied!!!!!!Dat was een geweldige ervaring. Super mooie pistes en de beste sneeuw. Een paar groepsleden hebben ons de beginselen van het skieen geleerd (fam . Hoks bedankt!)en toen konden we zelf de zwarte piste af ;-). Ze hebben hier ook groene pistes voor de beginnelingen en daar zoefden we af.

Vanochtend hebben Jeroen en ik de stad verkend door een wandeling te maken. Even koffie gedronken op Plaza des Armas bij Marco Polo. Goede tip Hanny!

Vanmiddag gaan we naar paardenraces om onze vakantie terug te verdienen. En dan wordt het tijd voor het laatste etentje met z´n allen. Morgen vliegen we naar Nederland, waar we de foto´s gaan bekijken en nog veel zullen terugdenken aan deze mooie reis.

Groeten Jeroen en Chantal

• 18 Augustus 2007 - 19:25

Anita:

Zoo.. das leuk dat jullie geskied hebben!! Dan kunnen we wel een keer op wintersport gaan!! haha
    Das wel fijn dat je dan les hebt gekeren van mensen uit jullie groep

En hebben jullie de vakantie al terug verdiend??

Ik heb jullie wel een beetje gemist!, maar het ging erg snel voorbij

Liefs Anita