Buenos Aires
Door: jeroenenchantal
29 Juli 2007 | Nederland, Apeldoorn
Hallo allemaal,
Na een vlucht van 13 uur vanaf Parijs zijn we aangekomen in Buenos Aires Argentinie. Omdat we toch nog aardig wat uurtjes slaap kregen viel de reis best mee. De tijd ging snel. Gelijk dezelfde dag hebben we een wandeling door de stad gemaakt, het centrum, el centro. Het was erg koud, zo rond het vriespunt. Het is een mooie grote stad met oude en nieuwe gebouwen naast elkaar. Drukte met twintigbaans straten.
Vanacht lekker geslapen en inmiddels al redelijk aan het tijdsverschil gewend. Vandaag gaan we nog wat wijken in de stad bekijken en kijken naar een tangoshow (misschien meedoen!!!!!!;-)
Groetjes Jeroen en Chantal
Groetjes Jeroen en Chantal
29 Juli 2007 - 17:40
Arjan & Karin:
Zo zo, dat klinkt goed. Vooral dat (misschien) Jeroen aan de tango gaat ;). Geniet er van en leuk om van je te horen. -
29 Juli 2007 - 18:38
Anita:
Fijn dat de vlucht mee viel! Heel veel plezier en misschien dansen jullie de steren van de hemel (welkom bij dancing with Jeroen en Chantal) haha..!! echt gaaf om te zien die argentijnse tango!!!
suc6
liefs Anita. -
29 Juli 2007 - 20:44
Papa En Mama:
Fijn dat jullie al aan het tijdsverschil gewend zijn. Spannend wat jullie allemaal meemaken en een gek idee dat het bij jullie zo koud is. -
30 Juli 2007 - 18:36
Wim En Dini:
Hoe was het met de Tango? Is Jeroen ook op de dansvloer geweest? Hebben jullie een leuke groep reisgenoten? Zijn jullie al in Salta, en is het daar ook zo koud? Een fijne tijd daar aan de andere aan van de wereld.
liefs Wim en Dini