Salta
Door: jeroenenchantal
01 Augustus 2007 | Argentinië, Salta
Hallo allemaal,
De tangoshow was erg leuk. Eerst kregen we les zodat we de basis van de tango kunnen dansen. Ja, Jeroen heeft dus gedanst!!!
Inmiddels zijn we al twee dagen in Salta. Hier is de tempratuur stukken beter. In de middag wordt het zo´n 22 graden. We hebben hier een excursie gedaan waar we veel vasn de omgeving hebben gezien, bergen en druivenvelden. Morgen gaan we verder naar noord Argentinie en vanuit daar door naar Bolivia. Daar zal het wat lastiger worden om te mailen. Hier zijn veel internetcafes en zelfs in het hotel zijn er computers met internet.
De groep is gezellig, wel divers van leeftijd. Maar we trekken veel met elkaar op.
We eten hier goed, veel chocladetaart, zoetigheid en biefstuk(erg lekker) voor weinig geld. Gisteren uit eten geweest biefstuk, ijsje, voldoende drinken voor 9 euro per persoon.
Groetjes Jeroen en Chantal
Groetjes Jeroen en Chantal
01 Augustus 2007 - 21:07
Karin & Arjan:
Zo jullie houden ons goed op de hoogte. We zijn wel benieuwd of er ook bewijs is dat Jeroen gedanst heeft :P, foto's of zo. Maar die zien we vast wel als jullie terug zijn.
We hebben hier vandaag mooi weer gehad. De hele droog en ook 22 graden. De verbouwing loopt trouwens lekker.
We spreken elkaar snel en we houden jullie reisdagboek in de gaten, duizenden kilometers verderop, Groetjes ons. -
01 Augustus 2007 - 21:58
Pa En Mam:
Eten jullie niet teveel chocoladetaart? Daar wordt je dik van grapje.
Wij zijn vanavond sportief bezig geweest.
Papa gaat morgen weer blokken stapelen.
We gaan nu slapen welterusten. -
02 Augustus 2007 - 13:11
Anita:
22 graden is zeker een stuk beter!! Fijn dat de groep ook gezellig is dat maakt het nog een stuk leuker!!
Zo wil ik ook wel uit eten dat zijn pas mooie prijzen!! en idd niet te veel chocoladetaart eten.. Jeroen en Chantal dan krijgen jullie een dikke kop ;-) haha.
Heel veel plezier in Noord-Argentinie en Bolivia!!
Liefs en kus Anita