Sucre - Reisverslag uit Sucre, Bolivia van jeroenenchantal1 - WaarBenJij.nu Sucre - Reisverslag uit Sucre, Bolivia van jeroenenchantal1 - WaarBenJij.nu

Sucre

Door: jeroenenchantal

Blijf op de hoogte en volg

04 Augustus 2007 | Bolivia, Sucre

Hallo allemaal,

Inmiddels zijn we in Bolivia aangekomen. Na de mooie natuur van Noord-Argentinie, zijn we nu in de Andes in Bolivia. Een paar prachtige dagen door mooie bergen, ruwe rotsformaties en glooiend land, heel divers dus.In Noord- Argentinie hadden we nog een meevaller, het hotel was overboekt en dus werd de groep over drie hotels verdeeld. En wij kwamen in het mooiste hotel en in de mooiste kamer!!!!!!!Een soort van bruissuite, die hadden we ook verdiend;-).
De tempratuur is hier stukken beter dan in Argentinie, al is het ´s ochtends wel koud, als het zonnetje door komt kan het erg warm worden. Maar ook tegen de kou, die we straks op de zoutvlaktes tegen zullen komen, zijn we opgewassen. We hebben een muts, handschoenen en sjaal!
Maar nu in Sucre, de hoofdstad van Bolivia. Een witte stad tussen de bergen. Het was een rit van ongeveer 10 uur maar dat was het ook wel waard. De bus is trouwens erg comfortabel, alleen zonder airco.
Van het lekkere eten in Argentinie gaan we nu naar de primitievere gerechten. Al smaakte de pizza van gister ook wel lekker. En hebben we vanmiddag (het is nu trouwens bijna 19.30, zes uur tijdsverschil)een maaltijd gegeten voor 50 eurocent.
Groeten van ons en we lazen dat het bij jullie ook best te vertoeven is, geniet er maar van!

• 05 Augustus 2007 - 07:31

Pap En Mam:

Hoi Chantal en Jeroen,

Fijn weer wat van jullie te horen en erg leuk zo jullie reis te kunnen volgen. Het is hier nu erg mooi weer. Vandaag wordt het 30 graden. pffffffff. Groetjes pap en mam.

• 05 Augustus 2007 - 12:45

Alinda:

Hejj vakantiegangers,
    Leuk om te horen dat het mooi is daar. Geniet ervan verder!
    Groetjes!

• 05 Augustus 2007 - 16:59

Jessica En Pascal:

Hoi Chan en Jeroen!

Leuke verhalen hoor! Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben. Wij krijgen zo ook wel erg zin in vakantie hoor :)

Heel veel plezier verder!

Groetjes!!

• 06 Augustus 2007 - 10:03

Anita:

Dat is wel gaaf zo'n bruitssuite!! fijn dat de temperatuur ook wat beter is! hier is het nu weer rond de 30 graden.
    10 uur in een bus.. pff dat is lang.
    nou heel veel plezier en geniet er van!!

Liefs Anita

• 06 Augustus 2007 - 19:24

Hanny:

Ben vandaag van dezelfde reis weer thuis gekomen, hebben jullie restaurant Joyride al geprobeerd, je kunt ook met Che per jeep een dag naar een supervulkaan bij Sucre, diameter van 17km! Brengen jullie mijn groet en die van Caroline over aan Dirk, Sayda en Che? Alvast bedankt he...